Despre noi

Facem eforturi cu ajutorul partenerilor nostrii sa va oferim servicii cat mai profesionale

PENTRU ALEGEREA ȘI GĂZDUIREA UNUI DOMENIU WEB

cumpărare domeniu

Compania Adad Designvă pune la dispoziție servicii de hosting și domenii cu diferite extensii.Spre deosebire de sistemele uniserver unde toate serviciile sunt găzduite pe același server, noi vă punem la dispoziție prin partenerii noștrii servicii în sistem cluster. În cazul în care unul din sisteme întâmpină probleme tehnice, numai serviciul găzduit pe acel sistem va fi indisponibil pentru scurt timp.

Ne bazăm pe o infrastructură nouă, care beneficiază constant de upgrade. De asemenea, ne bazăm si pe suportul partenerilor nostri, unii dintre cei mai importanti producători de hardware si software din domeniu. Lucrăm cu societatea Spatiul RO încă din 2008 pe care îi considerăm niște profesioniști în domeniul serviciilor ISP.

găzduire domeniu

Seriozitate

cumpărare domeniu web

Profesionalism

găzduire domeniu web

Reactivitate

găzduire domeniu ieftin

Tehnica avansata

CUMPĂRARE ȘI GĂZDUIRE DOMENIU WEB

Cumpărare domeniu

Această acțiune este una relativ simplă, nu aveți nevoie de cunoștințe avansate sau de foarte mult ajutor. Înainte de cumpărare domeniu, trebuie să știți exact numele domeniului și extensia, apoi datele de care aveți nevoie sunt:

  • Nume și prenume.
  • CUI pentru persoane juridice.
  • CNP pentru persoane fizice.
  • Adresă din buletin sau sediul societății.
  • Numarul de telefon.

Găzduire domeniu web

Având în vedere că trăim în era vitezei serverele pe care sunt găzduite fișierele sunt mai rapide și mai securizate ca niciodată. Dacă aveți domeniul găzduit la un alt provider și aveți opțiunea de back-up activă, vom face gratuit transferul datelor, iar dvs nu trebuie decât să actualizați DNS-urile însă tot cu ajutorul nostru.

Ce mai primiți la un serviciu de găzduire domeniu ? Fiecare cont de host beneficiază de software premium, asftfel încât puteți să realizați un site bazat pe un CMS popular cu doar câteva click-uri .

2016

ÎNFIINŢARE

În ianuarie 2016 am decis că trebuie să facem acest pas în primul rând pentru clienții noștri și pentru cei ce doresc un pachet de găzduire web la un preț cât mai bun și să oferim servicii de calitate superioară. Datorăm acest lucru partenerilor noștri de la spațiul.ro care beneficiază de o infrastructura modernă și constant de upgrade.

2016

CUMPĂRARE DOMENIU

În acest an am pus la dispoziția cliențiilor noștri posibilitatea de cumpărare domeniu la un preț foarte bun și cu o interfață prietenoasă. Tot ce trebuie să faceți este să va decideți la nume și la o extensie care să va reprezinte cât mai bine. Dacă doriți să faceți alegerea cea mai bună va recomandăm să ne contactați pentru mai multe informații.

2016

GĂZDUIRE DOMENIU WEB

Tot în acest an am pus la dispoziția cliențiilor pachetele noastre de găzduire domeniu cu prețuri începând de la 55 RON/ an și cu foarte multe beneficii cum ar fi: adrese de e-mail nelimitate, posibilitate de găzduire până la 3 domenii, 10 conturi MySQL, 100 Conturi FTP .

2016

UPDATE LA WEB SITE

in luna Decembrie 2016 am facut un update la web site-ul nostru pentru a beneficia de avantajele ultmei tehnologii in domeniul IT si anume: mai multa protectie impotriva atacurilor, rapiditate in incarcarea paginilor, design mai placut simplificarea achizitiei unui domeniu.

2017

VITEZA DE INCARCARE

In acest an am crescut viteza de incarcare pe server datorita noilor elemente adaugate, datorita versiuni avansate de PHP si a noilor instructiuni pentru navigatoarele moderne din aceasta perioada. Ne adaptam cererilor de pe piata din ce in ce mai complexe si mai avansate.

2018

CERTIFICAT SSL

Pentru ca din ce in ce mai multi clienti ne calca pragul, si platformele care necesita plati pentru uni nu prezinat atat de multa siguranta, am instalat un certificat SSL pentru a fi in deplina siguranta datele si informatiile acestora.

2018

GDPR

Din August 2022 Adad Design SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu Număr Registrul General: 0016942 datorita noului Regulament privind protecția generală a datelor ( GDPR ) (Regulamentul (UE) 2016/679) este un regulament prin care Parlamentul European , Consiliul Uniunii Europene și Comisia Europeană intenționează să consolideze și să unifice protecția datelor pentru toate persoanele din Uniunea Europeană (EU

Copyright© Host Profesional