Anunt despre preturile pachetelor de gazduire web in anul 2023

Avand in vedere contextul economic si evolutia Dolarului in raport cu moneda locala din Romania preturile servicilor oferite de furnizori nostri au suferit mai multe modificari. Pentru ca dorim sa ramanem competenti si sa va oferim cele mai bune servicii suntem obligati sa modificam si noi preturile pentru anumite servicii oferite. Gasiti mai ... Continuare »

9th Ian 2023
Interfata noastra a ajuns la versiunea 7.7

Website-ul nostru foloseste una din cele mai performante platforme online pentru rezervarea si gazduirea unui domeniu online. Acesta a evoluat si a ajuns la V 7.7 . Evolutia softului a fost in cea mai mare parte pentru securitatea informatiilor stocate pe server.  Pe aceasta cale va informam ca toate informatiile stocate la noi sunt in maxima ... Continuare »

21st MaI 2019
Domeniile cu extensia .ro se vor plati anual din 2017

Conform ultimelor anunturi din partea furnizorului de domenii cu extensia .ro ROTLD se pare ca din luna Iulie 2017 domeniile cu extensia .ro se vor plati anual.Plata pentru reinnoirea domeniului se va face numai dupa ce domeniul a implinit 5 ani conform articolului de la ArenaIT .De ce se face aceasta schimabare?Foarte multi au rezervat domenii ... Continuare »

6th Mar 2017
Pachete de mentenanta si administrare pentru site web

Incepand cu acest an SC ADAD Company va pune la dispozitie servicii profesionale de mentenanta si administrare web site la preturi incepand de la 150 RON/ luna. Avantajele sunt multiple.
Pentru a vedea mai multe detalii cititi oferta noastra mai jos:

http://www.creare-site-web.com/administrare-website/

23rd Ian 2017
Adaugare de noi pachete pentru clientii nostri

Incepand cu 1 Ianuarie 2017 va punem la dispozitie mai multe pachete pentru clientii nostri.Pe langa serviciile de gazduire web, va oferim si servicii de web design, promovare pe internet si administrare web site.Click aici pentru a vedea ofertele noastre.Incercam in fiecare luna sa ne imbunatatim serviciile si sa venim cu oferte cat mai bune ... Continuare »

2nd Ian 2017
Update la sistemul de cumparare al pachetelor de gazduire

In cursul zilei de astazi am adus un upgrade la sistemul de cumparare al domeniilor si pachetelor de gazduire.
Astfel site-ul se misca mult mai repede si va ofera o interfata mult mai prietenoasa pentru o comanda cat mai rapida!

1st Dec 2016
Bine ati venit pe site-ul nostru. 11 Ianuarie este data cand am lansat acest serviciu

SC ADAD Company 365 SRL actioneaza in domeniul online din anul 2008.
Cu ce ne ocupam?
Activitatea principala este crearea si intretinerea site-urilor WEB, optimizare si promovare pe internet. insa de curand, din nevoia mediului online de extindere am decis faptul ca trebuie sa ne ocupam si de gazduirea profesionala a site-urilor.

11th Ian 2016

Powered by WHMCompleteSolution