Cauta domeniul care te intereseaza chiar acum.

Cele mai populare domenii

Pe teritoriul Romaniei, in afara de extensiile cu .ro iata care sunt cele mai folosite domenii pe care vi le punem la dispozitie.

 Înregistrare domenii cu extensia .com
De la 70 RON pe an
 Înregistrare domenii cu extensia .net
De la 50 RON pe an
 Înregistrare domenii cu extensia .co
De la 60 RON pe an
 Înregistrare domenii cu extensia .me
De la 48 RON pe an

Înregistrarea domeniilor

Toate domeniile sunt înregistrate pe numele clienților.

Domeniile .RO sunt rezervate după finalizarea comenzii pentru 30 zile sau până la efectuarea plății. Domeniile internaționale nu pot fi rezervate ci doar activate după efectuarea plății.

Firma SC Adad Design SRL

Vă pune la dispoziție servicii de Înregistrare domenii cu extensia .ro, .com, .eu, .co.uk, .net, .info cu prețuri avantajoase începând de la 55 RON/ an.

Cum se alege extensia unui domeniu ?

Numele domeniului este strict alegerea dumneavoastra, înainte de a alege o extensie trebuie să știți următoarele:

.ro , Este extensia oficială pentru Romania. În acest moment providerul din România ROTLD  vinde această extensia cu plata anuala incepand din anul 2018.

.com , Este extensia pentru Comercial. Momentan nu există nici un fel de restricții la achiziționarea acestui tip de extensie și se plate plăți anual, bianual sau pe o altă perioadă mai lungă.

.eu , Este o extensie pentru Uniunea Europeana și pot fi achiziționate de orice persoană membră a UE.

Alegerea extensiei unui domeniu web depinde de mai mulți factori și poate varia în funcție de obiectivele și nevoile dumneavoastră. Iată câțiva factori cheie de luat în considerare atunci când alegeți extensia unui domeniu web:
 1. Scopul site-ului web: Extensia unui domeniu web ar trebui să reflecte scopul și conținutul site-ului. De exemplu, dacă site-ul este pentru o companie comercială, .com ar putea fi o alegere potrivită. Dacă este un site de educație, .edu ar putea fi mai potrivit. Dacă este pentru o organizație non-profit, .org ar fi potrivit.
 2. Audiența țintă: Gândiți-vă la publicul țintă al site-ului. Dacă site-ul este destinat unei audiențe globale, .com poate fi o alegere bună. Dacă este destinat unei anumite țări sau regiuni, ar putea fi potrivită extensia de nivel superior (ccTLD) a acelei țări (de exemplu, .ro pentru România sau .fr pentru Franța).
 3. Disponibilitatea: Unele extensii populare pot fi deja înregistrate pentru anumite nume de domenii. Încercați să găsiți o extensie disponibilă care se potrivește cu numele domeniului pe care doriți să îl înregistrați.
 4. SEO (Optimizare pentru motoarele de căutare): Extensia unui domeniu poate avea un impact minor asupra SEO, dar nu este un factor principal. Cu toate acestea, unele extensii pot fi preferate de motoarele de căutare pentru anumite regiuni. De exemplu, Google.ro ar putea avea o ușoară preferință pentru site-urile cu extensia .ro în rezultatele căutării pentru România.
 5. Branding: Extensia domeniului poate contribui la branding-ul site-ului dvs. Dacă sunteți mai interesat de branding și vreți ca numele domeniului să fie ușor de reținut, puteți să vă orientați spre extensii mai neobișnuite sau creative.
 6. Legalitate și reguli: Unele extensii pot avea reguli și restricții specifice pentru înregistrare. Asigurați-vă că respectați aceste reguli.
 7. Buget: Unele extensii pot fi mai scumpe decât altele. Asigurați-vă că alegeți o extensie care se încadrează în bugetul dvs.

Ce aveţi nevoie pentru înregistrare domenii pe teritoriul României

Conform legislatei în vigoare, pentru a vă putea rezerva un domeniu în mediul online, este nevoie de datele proprietarului și anume:

 • Nume și prenume deţinător.
 • Nume Societate, pentru persoane juridice.
 • CUI, pentru persoane juridice.
 • CNP, pentru persoane fizice.
 • Adresa din buletin sau sediul firmei.
 • Numărul de telefon.

Aceste informații sunt utilizate pentru eliberarea facturii proforme și în cazul în care se actualizează anual domeniul, aceste date vor fi folosite la fiecare reînnoire de domeniu. Notificarea de expirare a domeiului se primește cu aproximativ 2 săptămâni înainte.

În cele din urmă, alegerea extensiei domeniului este o decizie personală sau a afacerii dvs. și ar trebui să fie bine ponderată, luând în considerare toți factorii relevanți. Este important să alegeți o extensie care să reflecte în mod corespunzător scopul și identitatea site-ului dvs. web.
Opțiuni addon

La domeniile internaționale prin opțiunea gratuită "DNS Management" puteți redirecționa domeniul către IP-ul dorit.

Conturi de e-mail

La orice pachet de gazduire achzitionat, puteti sa va creeati un numar nelimitat de adrese de e-mail.

Redirectionare adresa de e-mail

Orice adresa de e-mail creata, poate fi redirectionata care o adresa de yahoo sa gmail foarte usor.

Configurare adresa e-mail personala

Daca aveti mai multe adrese de e-mail si doriti sa le gestionati pe toate dintro singura adresa de yahoo sau gmail, va putem ajuta sa faceti acest lucru.

Copyright© Host Profesional