Cum se adauga un domeniu nou din contul de cPanel la Host-Profesional.com

Dacă deții un cont de cPanel și dorești să adaugi un domeniu nou, acest proces poate fi realizat ușor și rapid. cPanel este o platformă de administrare a serverului web care oferă o interfață intuitivă și simplă pentru gestionarea diferitelor aspecte ale site-ului tău.

Pentru a adăuga un domeniu nou din contul de cPanel, urmează pașii de mai jos:

1. Conectează-te la contul de cPanel folosind credențialele furnizate de către furnizorul de găzduire web. Dacă nu ești familiarizat cu cPanel, poți accesa pagina de autentificare prin adăugarea "/cpanel" la adresa site-ului tău (de exemplu, www.numelemeusite.com/cpanel).

2. Odată autentificat, caută secțiunea "Domenii" sau "Domenii adiționale". Această secțiune poate varia în funcție de tema și versiunea cPanel utilizată.

3. În secțiunea "Domenii" sau "Domenii adiționale", vei găsi opțiunea "Adaugă domeniu". Dă clic pe această opțiune pentru a continua.

4. În fereastra următoare, va trebui să completezi câmpurile necesare pentru adăugarea domeniului nou. Aceste câmpuri includ "Numele domeniului" și "Directorul rădăcină". Numele domeniului trebuie să fie în formatul "nume-domeniu.com" sau "www.nume-domeniu.com". Directorul rădăcină reprezintă folderul în care vor fi stocate fișierele site-ului tău. Poți alege să-l lași gol pentru a utiliza folderul implicit, sau să specifici un alt director.

5. După ce ai completat câmpurile necesare, dă clic pe butonul "Adaugă domeniu" sau "Creează" pentru a finaliza procesul de adăugare a domeniului nou din contul de cPanel.

6. În câteva momente, domeniul nou va fi adăugat cu succes și va fi disponibil pentru a fi utilizat în cPanel. Poți accesa domeniul nou prin adresa site-ului tău și vei putea începe să încarci fișiere și să configurezi setările necesare pentru site-ul tău.

Adăugarea unui domeniu nou din contul de cPanel este un proces simplu și rapid, care îți oferă flexibilitatea de a gestiona mai multe domenii într-un singur loc. Asigură-te că ai înțeles cerințele și opțiunile disponibile în cPanel înainte de a adăuga un domeniu nou, pentru a evita problemele ulterioare. Dacă întâmpini dificultăți în procesul de adăugare a domeniului nou, poți contacta furnizorul de găzduire web pentru asistență suplimentară.

Vezi mai jos versiunea VIDEO: 

Răspunsul a fost util?

 Tipărire

V-ar mai putea interesa și

Interfata cPanel - Versiunea Jupiter, Ce instrumente sunt disponibile in contul nostru de la Host Profesional

cPanel este o platformă esențială pentru orice persoană sau companie care deține un site web sau...

Cum se face back up din cpanel. Restore fisiere si baza de date - Host-profesional.com

Pentru a face back up din cPanel, există mai multe opțiuni disponibile. Una dintre metode este să...

Cum se creeaza o adresa de e mail din contul de cPanel de la Host-Profesional.com

Pentru a crea o adresă de e-mail din contul de cPanel, trebuie să urmați câțiva pași simpli. Mai...

Cum functioneaza Wordpress cu PHP/MySQL

WordPress este o platformă de gestionare a conținutului (CMS) care funcționează cu ajutorul...

Cum se instaleaza Wordpress foarte usor direct din cPanel de la Host-profesional.com

Pentru a instala Wordpress din cPanel, urmați acești pași simpli. În primul rând, accesați...

Powered by WHMCompleteSolution